Körsång på företag

I företagets egen kör sjunger chefer och anställda med samma förutsättningar. Det är socialt stärkande, ger energi, stärker immunförsvaret och ökar kreativiteten. Körsång på företag kan vara allt ifrån en workshop till eget luciatåg, några övningar inför vårfesten eller en permanent kör som övar 16 gånger per termin. Kören kan också vara företagets ansikte utåt i offentliga sammanhang.

Repertoaren bestäms i samråd med kören. Exempel på genrer är pop, rock, visor, gospel, folkmusik och traditionell körrepertoar. Temakonserter är populärt, t ex 60-tal, Jorden runt på en konsert eller filmmusik.

OBS! Körsång är avdragsgillt som friskvård!

Workshop: Rock- och popkör

Vill du få ihop din grupp på ett annorlunda sätt och med hjälp av musik? Under några timmar har alla på företaget eller i gruppen samma förutsättningar och jobbar mot samma mål. Gemenskapen stärks både inåt och utåt.

Ni sjunger välkända låtar som garanterat ger en endorfinkick! Inga förkunskaper krävs, bara lusten och viljan att sjunga. För många handlar det också om att gå utanför sin komfortzon. Vi skapar en trygg och tillåtande atmosfär, där det ger en rejäl energikick när man faktiskt vågat ta ton.

Mats Andersson, affärsområdeschef Atkins Sverige AB
Med entusiasm och energi möter Karin vår företagskör varje måndag. Hon lyckas ta oss bortom gränsen till vad vi själva trodde var möjligt. Hennes musikaliska genialitet har på två år tagit vår kör från badrummet till Gustav Vasa kyrka. För många på företaget är Karin en stor inspirationskälla och coach.

Exempel på företag som haft körsång på företag

Swedbank, Nordea, Posten, Globe Arenas, Riksteatern, Länsstyrelsen, Skatteverket.

Vill du veta mer?

Kontakta mig för mer information och eller varför inte en prova-på-timme!