Vad gör mindfulness för skillnad?

Posted by on aug 19, 2013 in Blogg | Kommentarer inaktiverade för Vad gör mindfulness för skillnad?

Vad gör mindfulness för skillnad?

Vad gör mindfulness för skillnad?

Jo, att du inom dig känner dig lika lugn och orubbligt trygg som grisen på bilden (som för övrigt tillhör de mindre djuren på Alingsås djurpark). När du har praktiserat mindfulness ett tag, har du något att hålla fast i även när det stormar omkring dig, både på jobbet och privat. Du får också en välgörande distans till dig själv och de problem du stöter på.

Hösten är en nystart för många, inte bara skolbarnen. Många vuxna börjar också med nya arbetsuppgifter efter semestern. Så här säger en av mina kunder efter några veckors övande: ”Nya jobbet är läskigt men med den mentala styrkan och avslappningen som träningen i mindfulness ger känns det nu också spännande.”

Kurs i Bromma i höst

Tre torsdagkvällar med början 19/9 har du möjlighet att få en introduktion i mindfulness i Norra Ängby i Bromma. Vi går igenom grundläggande övningar och begrepp som gör att du kan gå vidare på egen hand.

Nyhet! Jag är glad att kunna ge extra guldkant på kursen genom samarbetet med Anna på http://www.dlight.nu

Vi avslutar kursen med en ljusvandring i hennes vackra trädgård och lokaler. I kursavgiften ingår ett handstöpt ljus med din personliga inskription.

Vi kommer gärna till ditt företag och gör en mindfulness- och ljusworkshop när höstmörkret tätnar!

Tips! Kommer du inte iväg på kurs? Tänd ett ljus, ställ alarmet på mobilen på 10 min, titta in i lågan och försök hålla ditt fokus på ljuset och din andning.